Silent Disco Leie Pris: Tips for førstegangsleiere

Introduksjon


Skal du leie Silent Disco for første gang og lurer på pris og mer om konseptet?
Da er denne artikkelen smart å lese. Vi skal gjennomgå det du trenger å vite før ditt første arrangement for å passe på at du får en minneverdig opplevelse uten at det vil dukke opp uforutsette utgifter eller problemer. Det kan være fristende å gå for et tilbud som virker lavest ved første øyekast, men med ekstra kostnader på frakt, erstatning og lydproblemet kan man ende opp med et dyrere totaltilbud og en dårligere opplevelse. Så her er 3 ting du burde vite før du gjør din første bestilling

Hva du trenger for Silent Disco 

Utstyrsoversikt

Når det kommer til å arrangere silent disco, er det noen nøkkelkomponenter du absolutt må ha. Først og fremst trenger du spesialiserte hodetelefoner for hver gjest. Disse hodetelefonene er trådløse og tar opp lydsignalet til en eller flere senderne via radiosignaler.

Antall hodetelefoner og sendere

Antall hodetelefoner du trenger vil selvfølgelig avhenge av antall gjester. Sendere er også viktige; de er omtrent på størrelse med hånden din og er veldig brukervennlige. De er plug-and-play og vanligvis inkludert med hodetelefonene. I de fleste tilfeller bruker man tre-kanals hodetelefoner, noe som betyr at du vil trenge tre sendere for å kringkaste tre forskjellige musikkilder. Det er teknisk sett mulig å få til fem kanaler på nyere utstyr, men det burde man unngå. Enten så må man sende lydsignalene på ulovlige frekvenser som kan gi trøbbel med Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, eller så må de forskjellige kanalene sendes på frekvenser så likt hverandre at det vil gå utover lydkanalene. 

Grunnpakken

Grunnpakken for en vellykket silent disco inkluderer tilstrekkelig antall hodetelefoner, sendere for å spille av musikken, og de riktige kablene. Da står du selv ansvarlig for å ha en avspillingsenhet som en mobil, nettbrett eller datamaskin hvor du kan strømme musikken din fra f.eks Spotify.

Utvidet konsept: DJ

Hvis du vil ta festen til et nytt nivå, kan du også vurdere å leie en DJ. En DJ kan legge til en ekstra dimensjon av moro og interaktivitet, spesielt siden hver DJ kan kobles til en egen sender. For de fleste er det å ha silent disco med spillelister da konseptet er morsomt nok i seg selv. Likevel er det lite som slår en halvstresset DJ som jobber for harde livet for å få folk til å høre på seg mens en spilleliste med noe gamle allsang-slagere tar over rommet. 

Kostnadsfaktorer

Hva påvirker prisen?

Når du vurderer å leie en silent disco, er det flere faktorer som kan påvirke den totale kostnaden. For det første er antall hodetelefoner en stor faktor. Jo flere hodetelefoner du trenger, jo høyere blir prisen. Sendere, som er nødvendige for å kringkaste musikken til hodetelefonene, er også en del av kostnaden hvor noen leverandører har høy pris etter å ha først lokket med lav pris på hodetelefonene. 

Ekstra kostnader

I tillegg til grunnkostnadene for utstyret, kan det også være ekstra kostnader som du bør være oppmerksom på. For eksempel har alle seriøse utleiere erstatningsansvar hvis utstyret blir skadet. Frakt er en annen kostnad som kan variere avhengig av hvor du bor. Noen selskaper har ikke egne løsninger for Silent Disco noe som gjør at frakt kan ende opp veldig dyrt. Det kan også bli ekstra kostnader knyttet til hjelp for gjennomføring av arragementet da ikke alle tilbyr teknisk støtte.

Konklusjon

Å forstå alle de ulike kostnadsfaktorene kan hjelpe deg med å lage et mer nøyaktig budsjett for ditt silent disco-arrangement. Det kan også hjelpe deg med å unngå ubehagelige overraskelser i etterkant hvis man er uheldig og mister eller skader noe utstyr. 

SilentClub: Hvorfor velge oss?

Høykvalitetsutstyr

Når det kommer til utstyr, går vi ikke på akkord med kvaliteten. Vårt utstyr er  ikke bare i Hifi-kvalitet, men vi har det beste utstyret i landet. Både lydkvaliteten og byggekvaliteten på utstyret vårt er i en egen klasse. Det gjør igjen at man får en bedre opplevelse med høy lydkvalitet og færre skader og erstatningssaker siden byggekvaliteten er så god. I tillegg opererer vi på lovlige frekvenser. Kort fortalt, her får du det beste utstyret i bransjen.

Våre konkurransedyktige priser

Som den største leverandøren av silent disco-utstyr i Norge, har vi også de mest konkurransedyktige prisene. Vi tilpasser pakker for å sikre at du får det beste utstyret til den beste prisen. Det er den totale kostnaden som teller, og vi streber etter å gi deg mest mulig verdi for pengene.

Eksepsjonell kundeservice

Kundeservice er en av våre sterkeste sider. Vi tilbyr grundig skriftlig informasjon for å hjelpe deg med å gjennomføre arrangementet ditt. I tillegg er vi tilgjengelige 365 dager i året for eventuelle spørsmål og råd, både i forkant og underveis i arrangementet. Du kan føle deg trygg på at alt vil gå som planlagt.

Rimelige fraktløsninger

Vi er den eneste leverandøren som tilbyr lave fraktpriser i hele Norge. Dette er mulig fordi vi har investert i spesialdesignede fraktkasser som er både romslige og lette. Selv med et lager utenfor Fornebu, kan vi levere utstyr til Tromsø til en rimeligere pris enn hva andre tar for levering i samme by. Vi benytter oss av posten for å gjøre det så brukervennlig som mulig.

Konklusjon

Vi håper denne artikkelen har gitt deg all den informasjonen du trenger for å leie en silent disco for første gang. Det kan virke komplisert, men med riktig forberedelse og utstyr, er det en lek å arrangere. Og husk, hvis du vil ha det beste utstyret, den beste servicen, og de beste prisene, er det bare ett valg: SilentClub.no.

Lei din neste silent disco fra SilentClub – vi har de beste prisene, den beste servicen og det beste utstyret!

Andre innlegg