Silent Disco Club – 7 rare ting du kan forvente deg

Velkommen til Silent Disco Club, en unik og spennende verden der musikken strømmer gjennom hodetelefoner og dansegulvet summer av energi. I denne artikkelen vil vi fortelle om 7 rare ting du kan forvente deg når du deltar i en slik eventyrlig festopplevelse. La oss dykke inn i hva som foregår når det er silent disco og se hva som virkelig skjer når festen går “stille” for en natt!

1. Det er mer lyd enn du forventer.

Det er ikke helt riktig med “silent” i “silent disco.” Når du går inn i lokalet, er det ganske bråkete – men med samtaler i stedet for musikk. Dette kan være en fordel hvis du var bekymret for å høre knappenåler falle når du bestiller en drink, eller en ulempe hvis du virkelig ønsket å se folk danse i total klein stillhet.

2. Du kan fullt utnytte din korte konsentrasjonsevne.

Silent Disco Club er flott hvis du lider av kort sang-oppmerksomhet og vil finne noe du liker hele natten. Det er som å bla gjennom radiokanaler uten de irriterende reklamene! Med 3 kanaler som spiller ulike sjangere vil du alltid fine noe som fenger.

3. Men du kan raskt få FOMO på andres sanger

Tenk deg at du danser til A-HA og ABBA på den blå kanalen. Livet er fantastisk, men så ser du en gruppe grønne hodetelefoner kaste hendene i været. Du begynner å lure på hva du går glipp av og verre, hva du allerede har gått glipp av siden du valgte den blå kanalen…

4. Du kan ta festen med deg når du går på do.

Med trådløse hodetelefoner kan du ta deg god tid på toalettet mens “Domen 2019” spiller som din personlige soundtrack, like klart og tydelig som det er på dansegulvet. (Men dette ønsker vi selvfølgelig at du skal unngå hvis du leier fra oss…I allefall vask hendene grundig etterpå)

5. Balansen din er mer ustabil, selv etter Club-standarder.

I en vanlig Club fører blandingen av alkohol, trange omgivelser og Top 40-hits til uunngåelige sammenstøt og drink-søl, men å legge til hodetelefoner som dekker hele ørene ser ut til å forsterke sjansen for kollisjon. Folk er bokstavelig talt i sine egne bobler med silent disco club som bidrar til en ekstra ting man må konsentrere seg om. 

6. Snappene dine blir ukomfortable… på The Office-nivå.

Selv om stemingen føles helt magisk ut for deg så må du passe litt på hva du legger ut på snapstory eller instagram inn i nattens mørke. Før du vet ordet av det vil du se at du har lagt ut en rekke snaps som så ut og hørtes ut som dette: Sur allsang, mange mennesker som danser ut av takt og med et lydbilde som gjør det like kleint som en episode av The Office 

7. Å ta av hodetelefonene er like underholdende – og hjertevarmende.

Halvparten av moroa med silent disco club er å ta av hodetelefonene for å observere folk danse og synge til absolutt ingenting annet enn deres egen sang. Alle, inkludert deg selv, ser latterlige ut, og det er det beste!

Avslutning

Er du fristet til å arrangere din egen silent disco club? Silent Disco tilbyr en enestående og uforglemmelig festopplevelse, og med vår ekspertise og forpliktelse til kvalitet, er vi klare til å hjelpe deg med å skape det perfekte lydløse arrangementet. Vi håper at dtte innleggethar gitt deg inspirasjon til å sette i gang med planleggingen av din egen silent disco club.

For ytterligere informasjon eller hjelp med å tilpasse det ideelle oppsettet for ditt arrangement, er vi tilgjengelige for å hjelpe deg på to måter: Send oss en e-post på fredrik@silentclub.no, eller fyll ut kontaktskjemaet på forsiden av nettsiden vår. Vi gleder oss til å høre fra deg og bistå deg med å skape dinhelt egne silent disco club!

Andre innlegg