Arrangere fadderuke? 5 grunner til å ha Silent Disco

Introduksjon

Har du noen gang vært på en silent disco? Det er en unik opplevelse hvor alle danser og nyter musikken gjennom trådløse hodetelefoner i stedet for et tradisjonelt høyttalersystem. Dette gir en interessant vri på hvordan vi normalt opplever musikk og gir en mer personlig og innlevelsesrik opplevelse. Det kan føles litt rart i begynnelsen, men når du først blir vant til det, er det utrolig morsomt.

Nå tenker du kanskje: “Hvorfor i all verden vil jeg ha en silent disco i min fadderuke?” Vel, det er flere gode grunner til dette!

Hva er Silent Disco?

Silent Disco er en en unik festopplevelse som tar har begynt å ta norske byer med storm. Ved første øyekast ser det ut som en gjeng studenter som danser i fullstendig stillhet. Men de har faktisk på seg trådløse hodetelefoner som pumper ut forskjellig type musikk som gjør at alle danser i ulike takter.

Utsprunget i Frankrike, men virkelig satt på kartet av Glastonbury Festivalen, lar det deg feste når som helst, hvor som helst, uten å forstyrre naboene. Med senderne som kan kobles til DJ-er eller avspillingsenheter, kan du velge din egen musikk fra flere ulike sjangere. Og ja, hodetelefonene lyser opp i forskjellige farger basert på hva du hører på, noe som skaper en fargerik dansegulvscene.

Silent Disco er mer enn bare en nisje for spesielt interesse – det har virkelig slått an på store festivaler i USA som Austin City Limits og Utopia Festival. Med muligheten til å unngå bruk av høytallere får festivaler og fadderuker ofte tillatelse til å holde arrangementene senere inn i naten og unngå støyrestriksjoner. Det er derfor blitt en hit blant studenter som får en unik sosial opplevelse

Fordel #1: Minimal støyforurensning

Kjenner du til utfordringen med støybegrensninger på arrangementer? Med Silent Disco, blir støyproblemet redusert til det minimale! Det er ikke lenger snakk om dundrende bass og høy musikk som forstyrrer , men snarere humoren ved sur allsang.

I motsetning til tradisjonelle arrangementer som ofte står overfor klager om støy, og dermed må avsluttes tidlig, gir silent disco deg frihet til å holde på hele natten! Faktisk er den eneste “støyen” du sannsynligvis vil høre den lydløse humoren av gjestene som synger med på sine favorittsanger! Dette bidrar til at kommuner og utesteder som ofte krever at man avslutter arrangementer tidlig gir utvidede tillatelser til å holde fadderuken oppe enda senere på kvelden.

Hva med lydkvaliteten, spør du? Ikke noe problem med silentclub.no! Vårt utstyr er av hifi-kvalitet og har imponert lydteknikere over hele landet. Så selv om festen er “stille” for omverdenen, føles den fortsatt stor for deltakerne.

Fordel #2: Overraskende Sosialt

Er du bekymret for at det blir usosialt at alle går rundt med headset? De fleste blir overrasket over hvordan det faktisk ender opp langt mer sosialt enn på et vanlig utested.

Med silent disco har hver deltaker muligheten til å velge mellom forskjellige musikkanaler eller musikkstiler. Kanskje du vil jamme ut til den nyeste poplåten, mens din venn er i humør for noe mer retro. Ikke noe problem! Hver av dere kan velge din egen kanal og fortsatt danse sammen. Headsettene lyser opp i ulike farger etter hva man hører på så man kan enkelt se hvor man hører hjemme med de som hører på det samme som deg.

I en fadderuke hvor målet er å bli kjent med nye mennesker fungerer konseptet perfekt. Ikke bare er det lettere å finne noe å snakke om da man raskt ser hvem som har samme musikksmak som seg selv, men det er også enkelt å ha en samtale – bare ta av hodetelefonene også slipper man å måtte skrike. Her styrer man volumknappen helt selv!

Fordel #3: Enkelt å arrangere

Å planlegge en fadderuke kan være et logistisk mareritt, spesielt når det kommer til underholdning som treffer bredt. Men Silent Disco blir det heldigvis lettere å arrangere.

For å ha silent disco trenger du bare hodetelefoner og sendere. Hodetelefonene er allerede ladet opp, og senderne trenger bare et strømuttak. Du kobler enkelt hver sender til en mobiltelefon via en standard AUX-kabel for å spille musikk. Det er det! Ingen behov for å rigge opp og ned tungt lydutstyr, ingen støyende lydprøver, og definitivt ingen stress.

Og selv om det kan være gøy å ha en DJ, er det selve silent disco-konseptet som folk virkelig elsker. Du kan absolutt klare deg uten en, og la deltakerne ta kontroll over sin egen musikalske skjebne.

Fordel #5: Rimelig alternativ

De fleste fadderuker har ganske stramt besøk. Derfor kan silent disco være den økonomiske løsningen du har lett etter. Sammenlignet med en tradisjonell fest, kan kostnadene ved å arrangere en silent disco være betydelig lavere.

Tenk på alle utgiftene forbundet med et vanlig arrangement: DJ-honorarer, artistutgifter, reisekostnader, overnatting, og mat. Disse kostnadene kan raskt balle seg på. Men med silent discoslipper man alle disse utgiftene.Musikken kan komme rett fra din egen telefon, og det er ingen behov for en kostbar DJ eller live band.

Hos silentclub.no har vi også designet våre egne robuste, men lette kasser for å holde fraktkostnadene til et minimum. Dette er enda en måte du kan spare penger på med silent disco. Med silent disco kan du virkelig få mest mulig ut av hvert eneste budsjett!

Hvordan leie Silent Disco fra SilentClub.no

Er du klar for å ta steget og arrangere din egen silent disco? Leieprosessen vår er enkel og brukervennlig. Alt starter med å fylle ut et skjema på forsiden av vår nettside.

Beskriv hva slags arrangement du planlegger, og vi hjelper deg med en skreddersydd løsning som passer ditt arrangement, budsjett, og erfaring. Enten du planlegger en stor fadderuke, eller bare en liten sammenkomst med venner, har vi utstyret du trenger.

Hva gjør oss til det beste valget for silent disco-utstyr? Vi tilbyr konkurransedyktige priser, høykvalitets headset med Hifi-lyd, og sendere med støysikring. Med vårt utstyr trenger du ikke bekymre deg for signalproblemer som kan oppstå fra wifi-signaler eller annet. Vi tar oss av de tekniske detaljene, slik at du kan fokusere på å ha en fantastisk fest!

Konklusjon

Med Silent Disco kan det å arrangere fadderuke bli hakket lettere. Fra å minimere støy, til å skape en unik sosial setting, og spesielt til å spare penger, silent disco er et smart alternativt å arrangere. Det handler ikke bare om musikken, det handler om opplevelsen!

Så hva venter du på? Ta steget og gjør ditt neste arrangement uforglemmelig. Besøk silentclub.no og fyll ut skjemaet på vår forside for å starte din silent disco-opplevelse i dag!

Andre innlegg