5 Tips for å arrangere silent disco på et utested

Introduksjon

Har du hørt om silent disco? Det er en fest der deltakerne hører på musikk gjennom trådløse hodetelefoner i stedet for et tradisjonelt høyttalersystem. Dette gir en unik og personlig musikkopplevelse som er helt annerledes enn en vanlig natt på byen. Det gir en unik og sosial atmosfære som alle husker når de testet ut for første gang. Så hvorfor ikke få de til å forbinde det med ditt utested? Her er 5 tips for når du skal arrangere silent disco for første gang.

Hvorfor prøve Silent Disco hos deg?

Først og fremst tilbyr silent disco en unik opplevelse som er utrolig minneverdig. Man får spilt av 3 ulike sjangere samtidig noe som gjør at man treffer en mye bredere målgruppe og kan tiltrekke seg nye mennesker til klubben. Større variasjon av musikk og muligheten for å rett og slett ta en pause fra musikken for å ta en samtale bidrar til at folk ikke har noe i mot å tilbringe lenger tid ute!

Det er langt mer interaktivt enn man skulle tro da det raskt danner seg grupperinger basert på musikken man hører som folk beveger seg imellom. Kanskje det beste av alt er at det er utrolig gøy å legge ut sur allsang på sosiale medier som gjør at folk legger ut langt flere videoer fra utestedet på sine stories.

Tips 1: Et sted for innslipp og utslipp er viktig.

Når du arrangerer silent disco er logistikken rundt utstyret en av de viktigste faktorene for suksess. En av de mest effektive måtene å håndtere dette på er å gjøre det enkelt å kontrollere folk og derfor ha et sted hvor folk får gå inn og ut. Men hvorfor er dette så viktig?

Først og fremst hjelper det med å holde styr på alle hodetelefonsettene du har utleid. Med bare én inngang er det lettere å sørge for at alle hodetelefoner blir returnert ved slutten av kvelden. Dette reduserer risikoen for at utstyr går tapt, og at de som har uforsvarlig ødelagt noe utstyr blir holdt ansvarlig for det.

Det er både i utestedet og utleier av silent disco-utstyr sin interesse at man har får utstyret tilbake i god stand og vår erfaring viser at jo mer seriøst man viser at man tar arrangementet, jo bedre vil folk passe på headsettet.

Tips 2: Gjør lokalet mørkt og intimt.

Når det kommer til å arrangere en silent disco, er det smart å gjøre seg noen tanker på hvordan lokalet kan passe konseptet best mulig. En av de beste måtene å maksimere engasjementet til gjestene på er å passe på at det er intimt og lett for mennesker å bevege seg. Det andre er at det er mørkt. Men hva er fordelene med dette?

Først, et intimt lokale gjør det lettere å engasjere seg i de ulike grupperingene som vil oppstå blant de som hører på de ulike typene musikk. Det kan raskt utvikle seg til at de prøver å vise hvem som lager best stemning for å lokke flest mulige på utestedet til å høre på samme kanal som dem. Det betyr også at det blir mye mer bevegelse i lokalet enn på et vanlig utested så det å tilrettelegge for at man kan bevege seg rundt er bra.

For det andre, et mørkt lokale kan forsterke den kule effekten lysene på headsettene har. De lyser opp i ulike farger etter hva man hører på noe som er veldig kult da du kan se hvem som hører på rockemusikk med deg mens større deler av utestedet er opptatt av å brøle med til en gammel ABBA-klassiker. Man får også sett om det plutselig er en bra sang på en annen kanal som alle bytter over til.

Tips 3: Ikke glem visuelle effekter

Visuelle effekter er det viktig å ikke glemme hvis man har lys og effektløsninger i lokalet. Siden alle i klubben er med å lyse opp som et juletre med promille kan man øke denne effekten og gjøre det ekstra kult med å styre lyset i takt med hva folk hører på. Hvis man i tillegg har en røykmaskin kan man virkelig lage en engasjerende atmosfære med lys som endrer seg ettersom hvilken kanal på hodetelefonene som dominerer på dansegulvet. Headsettene lyser enten opp i rødt, grønn eller blå farge så det er enkelt å skifte på stemningen i utestedet etter hva som gjør det bra!

4. Ha kontroll på utstyret

Det å ha kontroll på sendere og headset er viktig for å ikke få noen ubehagelige utgiftsoverraskelser. Ved å ha en plan i forkant vil man unngå problemer med folk som plutselig tuller med sendere eller headset som forsvinner. Det er smart å passe på at senderne settes opp i høyden og utenfor rekkevidde av gjestene. Man må også passe på at det er i nærheten av et størmuttak da lydkvaliteten blir langt bedre når det går på strøm og ikke batteri.

Det anbefales også at man har minst en ansatt dedikert til å håndtere utstyret. De kan sørge for at alt er i orden før, under, og etter arrangementet, noe som minimerer risikoen for feil eller tap av utstyr. Det å passe på at man har telt over headsettene i forkant og etter arrangementet er smart for å unngå unødvendige diskusjoner om mistete/ødelagte headset i etterkant med utleier. Det vil også gjøre at man får pakket det ned raskere så man får levert det tilbake til avtalt tid.

5. Velg riktig samarbeidspartner

Når du har bestemt deg for å arrangere silent disco, er det siste, men kanskje viktigste steget, å velge riktig firma å samarbeide med. Her kommer vi i Silentclub.no inn i bildet.

Vi er Norges største og beste utleier av silent disco utstyr. Vi tilbyr headset med den beste lydkvaliteten og byggekvaliteten på markedet. Dette er viktig for å gjøre arrangementet til en wow-opplevelse, så folk ønsker å komme tilbake på senere arrangementer.

Men det stopper ikke der. Vi er også utelukkende fokusert på silent disco, noe som betyr at vi har spesialisert oss på å tilby god service, oppfølging, og spesialiserte løsninger. Dette sikrer at du får et best mulig arrangement til lavest totalpris.

Så, hvis du vil at din silent disco skal være en suksess, er valget enkelt. Send oss en forespørsel så får du topp kvalitet, service, og spesialiserte løsninger som vil gjøre at du får arrangementet du ser for deg.

Konklusjon

Å arrangere silent disco kan være en utfordrende, men utrolig givende suksess. Fra å ha riktig utstyr til gode planer for kvelden har vi dekket de viktigste punktene for å sikre at ditt arrangement blir en suksess.

Følger du disse tipsene, er du godt på vei til å skape en minneverdig kveld som vil få folk til å komme tilbake for mer! Klar for å ta steget? Ikke nøl med å leie ditt silent disco utstyr fra oss i silentclub.no. Vi tilbyr de beste prisene, den beste servicen, og det beste utstyret på markedet. Fyll ut kontaktskjemaet på forsiden for å sende en henvendelse!

Andre innlegg